L’actuació que compta amb una subvenció de 6.000 € recull un recorregut que ens permetrà conéixer i descobrir una gran quantitat d’arbres i arbustos, plantes autòctones i al·lòctones, així com altres tipus de vegetació en perill d’extinció que creix per tot el camí.
En aquest itinerari a l’ermita trobarem al voltant de 250 d’arbres: pins, xiprers, palmeres, garroferes, ametlers, lledoners, roures valencians, margallons… Durant el passeig, podrem gaudir, observar, conéixer el conjunt d’aquesta arbreda i valorar un patrimoni natural que és de totes i tots.
Tota aquesta vegetació forma part de l’arbreda de Benifairó de les Valls, sota la denominació “Arbres d’Interés Local” aprovada en 2022 a proposta de l’Associació de l’Arbratge de la Vall de Segó (ARVASE). Aquesta vegetació presenta unes característiques paisatgístiques úniques de la Vall de Segó i un conjunt divers i harmònic de espècies arbòries de majoria autòctones.
Les actuacions consisteixen en la col·locació de senyals amb el nom, l’espècie, la família i les característiques més rellevants d’aquesta, finalitzant en un bé rellevància local com és la Èrmita del *Bon Succes.
Les espècies que s’identificaran són les següents:
1. Pi blanc, Pinus halepensis
2. Xiprer Cupressus sempervirens
3. Palmera datilífera. Phoenix dactylífera.
4. Palmera canaria. Phoenix canariensis.
5. L’Arbocer. Arbutus unedo.
6. L’Alzina . Quercus ilex.
7. El garrofer. Ceratonia siliqua.
8. L’ametler. Prunus dulcis.
9. L’olivera. Olea europaea.
10. El gineL’bre. Juniperus oxycedrus.
11. L’Aladern. Rhamnus alaternus.
12. Ficus. Ficus elastica.
13. El Lledoner. Celtis australis.
14. El roure valencià . Quercus faginea.
15. El magraner. Punica granatum.
16. El margalló. Chamaerops humillis.
17. L’Alfals. Medicago sàtiva.
Aquestes espècies se senyalitzaran amb :
– Fites d’alumini de 3mm, tres cares
– Cartell d’inici de ruta: 3 mòduls d’alumini de 3mm amb ala 25 mm dors lacat amb polièster. Sistema subjecció de fixació al suport directament amb caragols per a fusta inoxidable.